New Products

New Products

New month, new products. Er zijn de afgelopen maand weer enkele nieuwe producten beschikbaar in onze shop. We stellen ze graag aan je voor! Zowel de Viva Extra Brut en Italicus zijn de kers op de taart voor jou aperitiefmomentje deze zomer.

02-08-2022

Nᴇᴡ Nᴇᴡ Nᴇᴡ
New month, new products.

Er zijn de afgelopen maand weer enkele nieuwe producten beschikbaar in onze shop. We stellen ze graag aan je voor! Zowel de Viva Extra Brut en Italicus zijn de kers op de taart voor jou aperitiefmomentje deze zomer.

De 𝐕𝐢𝐯𝐚 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐁𝐫𝐮𝐭; waar het hart van bier en de ziel van wijn samenkomen. Zo bestaat deze drank uit 40% Chardonnay druiven en 60% mout. 𝐾𝑎𝑟𝑎𝑘𝑡𝑒𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑒𝑘𝑒𝑛: 𝑆𝑝𝑟𝑎𝑛𝑘𝑒𝑙𝑒𝑛𝑑, 𝑓𝑟𝑢𝑖𝑡𝑖𝑔 𝑒𝑛 𝑙𝑖𝑐ℎ𝑡 𝑧𝑢𝑢𝑟 𝑚𝑒𝑡 𝑒𝑒𝑛 𝑑𝑟𝑜𝑔𝑒 𝑎𝑓𝑑𝑟𝑜𝑛𝑘. Het veelzijdige karakter maakt van Viva Extra Brut een verfrissend aperitief en ideale compagnon bij tal van gerechten. Van vis en schaaldieren, pikant oosters tot passe-partout bij heerlijke kazen. 

De 𝑰𝒕𝒂𝒍𝒊𝒄𝒖𝒔 𝑹𝒐𝒔𝒐𝒍𝒊𝒐 𝒅𝒊 𝑩𝒆𝒓𝒈𝒂𝒎𝒐𝒕𝒕𝒐 is een uniek Italiaans aperitief op basis van een 19de-eeuws recept namelijk een likeur op basis van bergamot. Om de delicate smaken van de botanicals te versterken, wordt Italicus het best half/half gedronken met prosecco over ijs en gegarneerd met drie groene olijven. Dit is om de bloemige aroma's in evenwicht te brengen met een vleugje zoutheid.