6 Oktober Opening Wines & Spirits Shop

6 Oktober Opening Wines & Spirits Shop

Onze gloednieuwe wines en spirits shop opent haar deuren begin oktober. In een modern en sfeervol kader de fascinerende wereld van wijnen en spirtis ontdekken? Op zoek naar deskundig drankadvies? Wijn, bier, fris, warme dranken,...? Leuvenstesteenweg 54 in St-Stevens-Woluwe is the place to be! We openen onze luiken definitief op 6 oktober 2020.

01-10-2020

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Decenia lang ontvingen we onze klanten met hart en ziel in onze winkel op de Leuvenstesteenweg nr 56. Door plaatsgebrek was het al die tijd onmogelijk ons volledig assortiment te tonen. Onze focus lag dan ook al die jaren op begeleiding en service om zo te garanderen dat iedereen altijd vond wat hij/zij zocht. Meer nog, een deskundige uitleg of extra drankadvies was nooit veraf.

Na 85 jaar De Keyzer Drinks was de tijd rijp voor een nieuwe stap in de rijke familiegeschiedenis! De site werd begin 2020 uitgebreid en meteen vatten de werken aan voor een gloednieuwe, moderne Wines & Spirits Shop en een praktische, uitgebreide Cash&Carry.


6 Oktober 2020

Na weken vol ongeduld zijn we eindelijk klaar voor een nieuwe mijlpaal bij De keyzer Drinks. Dinsdag 6 oktober openen we onze deuren op de Leuvensesteenweg 52-54.
In onze Wines & Spirits Shop kan u niet alleen terecht voor bekoorlijke spirits, likeuren en aperitieven. Het aanbod aan excellente wijnen verraadt dat we al jaren bouwen aan een zeer gevarieerd en kwalitatief gamma van wijnen uit alle hoeken van de wereld.

Maar er is meer! Trappisten, abdijbieren, regionale specialiteiten of toch liever pils? De bierliefhebber komt ruim aan z'n trekken en zal snel en eenvoudig vinden wat hij/zij zoekt. Verder kan ook een uitgebreid gamma aan frisdrank, waters, energy drinks, wellness en bio zeker niet ontbreken.

Last but not least zetten we onze expertise in warme dranken graag extra in de kijker. De aroma's van vers gebrande koffie en hemelse thee's zullen u doen verlangen naar ons exclusief  en warmhartig gamma.

Cash&Carry

Naast raad en daad zetten we ook in op snelle en vlotte service. In onze Cash&Carry zijn grote verpakkingen, petflessen, blik en zo veel meer te vinden. De focus ligt hier op snel en vlot winkelen aan scherpe prijzen, gekoppeld aan leuke acties.

 Niet veel tijd? In onze speciaal voorziene afhaalzones zetten we uw bestelling graag voor u klaar. Bestellen kan via de webshop, via telefoon of mail. Wij zorgen voor de rest.

Freedelity

Onze trouwe klanten willen we nog meer belonen. Spaar bij elke aankoop voor schitterende kortingen of leuke extraatjes. Uw ID-card is meteen ook uw klantenkaart. We vertellen u er graag meer over in de winkel.

Inlooptijd

Een nieuwe winkel met uniek scansysteem, een Cash&Carry, afhaalzones, een nieuw puntensysteem en zo veel meer. De komende weken staan we voor een gigantische uitdaging. We zullen ons meer dan dubbel plooien om alles vlot te laten verlopen maar uiteraard zullen we nog op zaken stuiten die geoptimaliseerd moeten worden.
Mogen we daarom op uw begrip rekenen als niet alles vanaf dag 1 van een leien dakje loopt. U mag er op rekenen dat we er alles aan doen om permanent bij te sturen waar nodig.


Nieuwe winkel - nieuwe openingsuren

Dinsdag tot vrijdag:  van 9 tot 13u & van 14 tot 18u
Zaterdag: van 9 tot 17u doorlopend open
Zon- & maandag gesloten

We kijken er alvast enorm naar uit u te mogen verwelkomen!