Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

De familie De Keyzer en het voltallige De Keyzer Drinks team wensen u een voorspoedig en gezond 2020! Wij hebben alvast heel veel goede voornemens voor een ongetwijfeld uniek jaar.

01-01-2020

Ook dit jaar zullen we kosten noch moeite besparen om u zo goed mogelijk verder te helpen in uw keuze van drank en toebehoren.

Dit voorjaar openen we onze splinternieuwe winkel op onze huidige locatie.


De winkel zal in oppervlakte zeker niet de grootste zijn, maar naast service blijven we kwaliteit en gamma hoog in het vaandel dragen. De focus zal in onze nieuwe winkelruimte vooral liggen op ontdekken, beleven en degusteren. Volg onze sociale media om de verdere ontwikkelingen te volgen!


Kwaliteit

Naast de fysieke winkelruimte blijven we ook in de toekomst investeren in kwaliteit. De afgelopen decennia is er zorgvuldig gewerkt aan een ruim assortiment van topproducten. Vermits er dagelijks heel wat producten bijkomen overwegen we steeds zeer kritisch of een drank al dan niet opgenomen wordt in ons gamma. Deze manier van werken is onze garantie op kwaliteit! Door een jarenlange intense en rechtstreekse samenwerking met al onze producenten slagen we er in deze kwaliteit aan te bieden tegen zeer concurrentiële prijzen.


Gamma
Om onze vooraanstaande positie op de Belgische drankenmarkt te bewerkstelligen actualiseren we ons aanbod permanent. Naast bieren, waters, limonades en fruitsappen vindt u bij ons ook de meest eminente wijnen uit alle hoeken van de wereld. Italië, Argentinië, Spanje, Luxemburg, Chili, Frankrijk, Verenigde Staten, Australië,… kom en ontdek de wondere wereld van wijnen, champagne en spirits.


Ook als u meer van warme dranken houdt, zal u bij De Keyzer Drinks uw gading vinden. Als exclusief verdeler van Caffe Molinari zijn we uiteraard thuis in de aromatische wereld van koffie en thee.


Ons team van specialisten staat klaar om u met raad en daad door ons aanbod te loodsen.